Gadeteaterfestival 2024

Dunkelfolket kan i år fejre sit 35-års jubilæum og lørdag d. 15. juni 2024 afholder vi i samarbejde med DATS (Dansk Amatør Teater og Scenekunst) og Det Hem’lige Teater en Gadeteaterfestival i Aalborgs gader.

Med denne festival ønsker vi dels at fejre jubilæet samt bringe endnu mere teater og ”vildskab” ud i gaderne.

Festivalen åbnes med en kæmpe parade igennem byens gader og her vil vi invitere alle, der igennem tiden har været medlem af Dunkelfolket til at deltage.Desuden vil Dunkelfolket optræde med gadeteaterforestillingen Muldvarpen tager til byen, som er støttet af Aalborg Kommunes kulturpulje.


Muldvarpen ta’ til byen er en ny flot musikalsk forestilling om udstødelse og forbundethed. Den fortæller den poetiske og smukke historie om muldvarpen der skal ud på eventyr, understøttet af klassisk musik spillet ”live” under forestillingen. Der vises et uddrag af numre og scener fra forestillingen.

Dunkelfolket fra Aalborg, er kendte i både ind- og udland for deres maskeoptrædener på gader og stræder. Gruppen fejrer sit 35 års jubilæum i år og lever altså i bedste velgående med medlemstilgang og talrige nye projekter. Læs mere om festivalen her.