Vi tilbyder

Vi tilbyder

Improvisatorisk masketeater; det vi kalder “Dunkling” tilpasset jeres ønsker og behov. 

Når vi “dunkler” interagerer vi med publikum og hinanden. Vi slipper det naive legebarn løs og kan være kærligt drillende, men altid med respekt for publikums grænser. Der findes mennesker, som er bange for Dunkelfolket, men langt de fleste synes vi er søde og sjove. 
Vi planlægger kun de overordnede linjer og improviserer resten, for at kunne være helt til stede og gribe de sjove situationer, der opstår. .
Vi har stor viden og erfaring med masketeater og improvisation, som vi benytter i improvisationerne. 

Dunkling

Dunkling er vores eget ord for det, vi gør, når karaktererne har frit spillerum. Vi er et tyst folk, der ikke må tale. Med gestik og fagter kontaktes tilskuerne i en direkte skabende proces, hvor maskespilleren og tilskuerne har en gensidig kontakt.  De enkelte masker bruger deres intuition og erfaring og vi finder på alle mulige gags med hinanden og tilskuerne, måske i form af et håndtryk, en dans, en gestus, et fælles foto, en lille flirt, Alle Dunkelfolk elsker “Fri dunkling”, hvor deres egen karakter får frit spil, og der kan brydes tabuer og overskrides grænser. Maskerne overskrider langt det, som de pæne mennesker inde under masken ellers kan tillade sig. Når vi dunkler er der megen “skræk og rædsel”, fnis og latter omkring os. Der opstår magiske, chokerende, morsomme og vanvittige situationer. 

Eksempler på steder vi har dunklet

Metropol Indkøbscenter i Hjørring 

Teatercafeen på Aalborg teater

Konfirmationsfest.

Vi har taget imod gæster før en bryllupsfest og før fødselsdagsfester.

Vi har taget imod publikum før teaterforestillinger og ledt dem ind på plads.

Vi har taget imod gæster til receptioner, hvor vi har ledt dem ind og hjulpet dem til rette.

Kunsten i Aalborg

Ergoterapeutskolen i Aalborg.

Konference i Gigantium.

Butiksvinduer

Supermarkeder

Pladser, torve og parker

Alle forestillinger koster 10.000 + forplejning og evt transport